ابتدای صفحه منطقه ای برای وارد کردن مشخصات شما وجود دارد مانند عکس زیر . در دو قسمت اول باید نام و نام خانوادگی را بنویسید ، مثلا mohadese ashkani اسم و فامیل خود را همانند این وارد کنید . در قسمت دوم جنسیت شما باید معلوم شود ، female یعنی دختر male یعنی پسر . پس مطابق با جنسیتتان ان را انتخاب کنید . در مرحله سوم تاریخ تولد را باید بر اساس تاریخ میلادی بنویسید ( لزومی ندارد دقیق باشد ) در مرحله چهارم کشور را بر روی ایران قرار دهید .
در این مرحله باید نام ایمیل خود را مشخص کنید . پس خوب دقت کنید . کادری مشابه زیر در مقابل دارید .
مثلا میخواهید ایمیل شما با نام mohadese باشد ( یا هر نام دیگری ) نام را وارد میکنید و در مقابل دکمه check را کلیک میکنید . ممکن است چیزی مانند زیر مشاهده کنید
شکل بالا به این معناست که قبلا فرد دیگری این ایمیل را ساخته است ، پس باید از نام یا وازه هایی استفاده کنید که قبلا کسی آن را ثبت نکرده باشد . به همین دلیل ما یک پسوند به نام میدهیم مثلا > .1990 یعنی > mohadese.1990 ، اگر این نام ازاد باشد و کسی ان را ثبت نکرده باشد مانند زیر خواهد شد .
در کادر بالا مشاهده میکنید که ایمیل به ما نمایش داده میشود ، توجه کنید که ایمیل هرگز www ندارد ، در واقع www مخصوص اسم سایت است و نه اسم ایمیل ، ایمیل از پروتوکول @ پشتیبانی میکند . در عکس بالا دو گزینه برای رمز وجود دارد ؛ که باید رمز را دو بار درون آن تکرار کنید ؛ توجه کنید که رمز را نباید هیچ وقت فراموش کنید پس ان را بخاطر بسپارید . همچنین نباید از رمز های ساده استفاده کنید ، روبروی رمز که به صورت مخفی نمایش داده میشود و چند نقطه میبینید ، چهار مستطیل قرار گرفته که سه عدد از ان سبز است . دلیل این هست که پسورد را به صورت ساده وارد نکردیم ، یعنی اگر پسورد را 123456 وارد کنیم و یا 00000 و هر وازه کوتاه دیگر ، این گزینه های سبز قرمز میشود ، و شما نمیتوانید ایمیل را ثبت کنید ، مثلا میتوانید از وازه های طولانی تر و یا پیچیده تری استفاده کنید که کسی ان ها را نتواند پیدا کند ما نند (#mohadese1990) اگر پسورد به این صورت باشد رنگ ، چهار گزینه مقابل پسورد یا زرد و یا سبز میشود و میتوانید به مراحل بعد بروید . مرحله بعد مخصوص امنیت هست ، یعنی از شما دو سوال پرسیده میشود تا زمانی که احیانا رمزتان را فراموش کردید بتوانید با پاسخ به ان ها رمز خود را پیدا کنید . به عکس زیر دقت کنید . در قسمت 1 باید امیلی دیگرتان را وارد کنید ، اگر قبلا ایمیل نداشتید میتوانید ایمیل دوستتان را بنویسید و یا اصلا این قسمت را خالی بگذارید . در قسمت شماره 2 اولین سوال را انتخاب کنید ، مثلا در بالا نوشته شده اسم عموی مورد علاقه شما چیست ؟ در جواب نوشته ایم شهرام سوال دوم را هم انتخاب کنید ، مثلا ما انتخاب کرده ایم ، نام کتاب مورد علاقه شما چیست ؟ در جواب نوشته ایم the lovely bones اگر نمیخواهید به پرسش ها جواب دهید ، میتوانید یک گزینه را انتخاب کنید و یک جواب بی معنی بنویسید مثلا dhdhhdfhdsh ، اگر جواب نادرست هم بنویسید یاهو متوجه نمیشود و قبول خواهد کرد .
در مرحله آخر باید مانند عکس زیر عمل کنید . ابتدا کلمه در هم ریخته را در کادر زیر ان وارد کنید ، این بخاطر جلوگیری از ورود بچه ها هست ! ( روبات های اینترنتی ) سپس با کلیک روی گزینه زرد رنگ ایمیل شما ساخته میشود و وارد صفحه ای مانند زیر میشوید . ( اگر وارد صفحه ای به شکل زیر نشدید یعنی یکی از مراحل بالا را نادرست انجام داده اید ، توجه کنید که روبروی کدام مرحله نوشته قرمز وجود دارد ، ان را تصحیح کنید )
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: درس اول آموزش نرم افزار یاهو مسنجر ، ،
برچسبها:
سبکهای نمایش (styles)
فهرستهای سفارشی (Customized Lists)
فهرستها (Lists)
دکمهها
صفحهبندی (layout)
واحدهای اندازهگیری
اشکال زدایی (debug) برنامه
درک امنیت و اجازه ها (permission)
ساختن و استفاده از منابع (Resources)
استفاده از مفاهیم ضمنی (implicit intents)
استفاده از مفاهیم آشکار (explicit intents)
ساختن و مدیریت فعالیت ها Activities یک برگرفته شده از AndroidCode.ir
کار کردن با AndroidManifest.xml
ایجاد پروژه و درک ساختار آن
نمای کلی از توسعه اندروید
آماده کردن دستگاه اندروید (گوشی) برای توسعه
مراحل نصب «ابزار توسعه اندروید» ADT در ایکلیپس
مراحل نصب ایکلیپس (Eclipse) روی ویندوز
مراحل نصب ایکلیپس (Eclipse) روی مک